Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، علی زینی‌وند استاندار کرمان، امروز ۱۷ مهر ماه در یکصد و دومین جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا گفت: با شروع فصل سرما اگر به پیک ششم وارد شویم، دوباره با کندی فعالیت‌ها مواجه خوهیم بود.

او از کارشناسان و ائمه جمعه و معتمدان مردم خواست، اهمیت واکسیناسیون را توضیح دهند و یادآور شوند که واکسیناسیون مصونیت ابتلا به بیماری ایجاد نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به تاکید رئیس جمهور و وزارت آموزش و پرورش بر اهمیت آموزش حضوری، افزود: واکسیناسیون دانش‌آموزان باید سریعا ادامه یابد و مدارس بحث تشویق و آگاه‌سازی را داشته باشند.

زینی‌وند تصریح کرد: جمعیت زیر ۵۰ سال استقبال کمتری از واکسیناسیون دارند و با توجه به جمعیت قابل توجه کشور و استان در این رده سنی، مقداری نگرانی ایجاد می‌شود.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه ایران، کشور اول دنیا به لحاظ سرعت واکسیناسیون است و با ظرفیت‌هایی که فراهم شده باید همراهی شود تا زحمات ضایع نشوند، بیان کرد: با توجه به دستور شفاهی رئیس جمهور در ستاد ملی کرونا و بهبود شرایط کرونایی در سطح کشور، از امروز همه کارمندان باید در محل کار خود حضور یابند و بحث دورکاری منتفی است.

او گفت:  در خصوص تردد‌ها فعلا طبق دستورالعمل‌های قبلی است؛ اما با طرح هوشمند‌سازی شرایط جدیدی را خواهیم داشت و مبنای کار قرار می‌گیرند.

محمدصادق بصیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان نیز گفت: طبق آخرین نقشه رنگ‌بندی کرونایی، چهار شهرستان کرمان، زرند، رفسنجان و سیرجان در وضعیت نارنجی قرار دارند، شهرستان‌های انار و ریگان به وضعیت آبی کرونایی رسیده‌اند و مابقی استان (۱۷ شهرستان) در وضعیت زرد هستند. 

عادی‌انگاری بیشتر شده است

حمیدرضا رشیدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان هم در این جلسه از کاهش تعداد بیمار بستری خبر داد و گفت: شدت نزول بیماران به اندازه هفته‌های قبل نیست و روند بیماری حالت ثبات پیدا کرده است.

او افزود: روند عادی‌انگاری بیشتر شده و تهدیدی برای سلامت عمومی است، از طرفی واکسیناسیون به سرعت انجام می‌شود و ظرفیت استان به دو برابر افزایش یافته است.

رشیدی‌نژاد با اشاره به اینکه واکسیناسیون مدارس آغاز شده است؛ اما استقبال آنچنان که انتظار می‌رود، نیست، افزود: در آینده نزدیک بازگشایی مدارس را خواهیم داشت و یکی از کانون‌های حساس هستند.

حسین صافی‌زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز گزارشی از روند بیماری در هفته گذشته ارائه داد و گفت: براساس شواهد موجود با وضعیت بسیار شکننده‌ای مواجه هستیم و امیدواریم با رعایت نکات بهداشتی و دستورالعمل‌ها، روند ثبات و رو به نزول بیماری را در استان شاهد باشیم.

۳۵ درصد دانش‌آموزان استان واکسینه شده‌اند

احمد اسکندری‌نسب مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان هم در خصوص واکسیناسیون دانش‌آموزان گفت: مدارس کم‌جمعیت از ابتدای مهر ماه شروع به کار کرده اند و با استقبال دانش‌آموزان و فرهنگیان نیز همره بوده اند.

او بازگشایی حضوری مدارس را نیاز جامعه برای عدالت آموزشی دانست و ابراز امیدواری کرد، از آبان ماه بازگشایی حضوری مدارس را داشته باشیم، ضمن اینکه کلاس‌ها شیفت‌بندی می‌شوند و بحث سلامت دانش‌آموزان و معلمان در اولویت قرار دارد.

اسکندری‌نسب با بیان اینکه ۲۶۷ هزار و ۹۶۸ دانش‌آموز بین سنین ۱۲ تا ۱۸ سال در استان باید واکسینه شوند، تصریح کرد: ۳۵ درصد این گروه هدف شامل ۹۵ هزار و ۸۰۰ دانش‌آموز واکسینه شده‌اند و هر میزان پایگاه مورد درخواست دانشگاه علوم پزشکی باشد، آماده خواهیم کرد.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کرمان ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۲۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت

مدارس غیرانتفاعی به دلیل مزیت‌های مختلفی که نسبت به سایر مدارس دارد می‌بایست دانش آموزان جهت استفاده از امکانات ارائه شده هزینه‌ای را پرداخت کنند. مدارس غیرانتفاعی نیز هر سال نسبت سال‌های گذشته افزایش شهریه دارند، اما به گفته شهروند خبرنگار ما این افزایش با افزایش حقوق والدین همخوانی ندارد و بسیاری از والدین برای پرداخت آن با مشکلاتی مواجه شده اند.

شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام از شهر رشت درخواست رسیدگی کرد.

متن پیام شهروند خبرنگار
سلام، چرا درباره افزایش شهریه مدارس گزارش تهیه نمی‌کنید؟ خانواده‌ها از این میزان افزایش رنجیده خاطر هستند، چون با افزایش حقوق والدین همخوانی ندارد. مدارس دولتی اغلب بالای ۴۰ دانش آموز در یک کلاس هستند دیگر ظرفیت باقی نمی‌ماند برای اضافه شدن دانش آموزان دیگر. مدارس غیرانتفاعی نیز شهریه را به قدری بالا برده است که والدین با مشکل مواجه شدند. بنده از شهر رشت در استان گیلان پیام می‌دهم.

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است