Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی زینی وند روز شنبه در نشست ستاد کرونا استان کرمان افزود: والدین و دانش آموزان با توجه به سرعت انجام واکسیناسیون برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید دغدغه نداشته باشند و آغاز فعالیت آموزشی از ابتدای مهرماه است، اما بازگشایی فیزیکی با تاخیر انجام می شود.

وی تاکید کرد: با عبور از پیک طولانی پنجم بیماری کووید ۱۹، در حال حاضر وضعیت خوبی داریم، اما هنوز تعداد بستری های کرونا در استان کرمان یک هزار نفر اعلام شده است که باید دقت بیشتری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه اقشار برای دریافت واکسن کرونا مراجعه کنند

استاندار کرمان تصریح کرد: دانشگاه های علوم پزشکی و فرمانداران در فرصت تنفس همه امکانات خود را بازبینی و اگر کمبودی وجود دارد آن را رفع کنند و مسئولان در شهرستان های سیرجان و جیرفت بر ضعف ها در اوج کرونا تمرکز کنند و تزلزل در حوزه مدیریت کرونا در شهرستان ها دیده نشود.

وی ادامه داد: در رابطه با واکسیناسیون کرونا دانشگاه های علوم پزشکی استان کرمان بسیار خوب عمل کرده اند و بر اساس گزارش ها کمبود واکسن و مراکز تجمعی برای تزریق وجود ندارد و همه افرادی که آمادگی تزریق واکسن کرونا را دارند به مراکز مراجعه کنند.

زینی وند اظهار داشت: ممکن است در آینده ارائه برخی خدمات منوط به داشتن کارت واکسیناسیون باشد و همه اقشار تزریق واکسن را انجام دهد تا مشکلی ایجاد نشود.

وی با بیان اینکه تاکید بر انجام واکسیناسیون داریم تاکید کرد: همه کارمندان باید واکسیناسیون انجام دهند چون ممکن است موجب ابتلای دیگران به ویروس کرونا شوند.

استاندار کرمان با اشاره به راهپیمایی جاماندگان اربعین در استان کرمان افزود: باید فرمانداران در این رابطه تدبیر کنند و ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی در مسیر از تجمع خارج از قاعده در مقاصد راهپیمایی جلوگیر کنند.

وی با اشاره به اینکه کرمان در نشست ستاد ملی کرونا همراه استان های بوشهر و کرمانشاه در رتبه پایین رعایت پروتکل های بهداشتی قرار داشتند گفت: رعایت نکردن دستورالعمل ها در ادارات دولتی و اماکن خدمات رسان پذیرفته نیست.

رعایت پروتکل ها در کرمان بسیار ضعیف است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان گفت: در حال حاضر با توجه به آخرین نقشه رنگ بندی کرونا در کشور، ۲ شهرستان فهرج و ریگان در وضعیت آبی، هفت شهرستان در وضعیت زرد و ۱۶ شهرستان در وضعیت نارنجی قرار دارند.

محمدصادق بصیری افزود: با توجه به حضور قابل توجه اتباع افغان در استان کرمان واکسیناسیون این اتباع در کرمان طبق مصوبه ستاد ملی انجام می شود.

وی تاکید کرد: بازگشایی مراکز آموزش عالی پس از واکسیناسیون و آمادگی کامل انجام خواهد شد و از ابتدای مهر این آموزش به صورت غیر حضوری و مجازی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان با اشاره به وضعیت پایین رعایت پروتکل های بهداشتی در استان اظهار داشت: رعایت دستورالعمل های بهداشتی بسیار ضعیف و اصلا خوب نیست و فرمانداران حتما برای برطرف کردن کاستی ها اقدام کنند.

وی بیان کرد: منع تردد شبانه همچنان از ساعت ۲۲ تا سه بامداد طبق رنگ بندی ادامه دارد و تنها در شهرهای با وضعیت آبی ممنوعیتی وجود ندارد.

آموزش حضوری دانش آموزان بدون جایگزین است

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: روند بازگشایی مدارس در کشورهای دنیا به سمت حضوری است که در بخی کشورها آغاز شده و مطالعات نشان می دهد که حضور دانش آموزان و نقش تربیتی معلمان در تربیت حضوری بی بدیل و بدون جایگزین است.

احمد اسکندری زاده افزود: افت تحصیلی به خاطر آموزش غیرحضوری آثار جبران ناپذیری در آینده دارد و در سال تحصیلی جدید تلاش داریم که شروعی آرام و سنجیده در سطح استان داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مقدمات آموزش مجازی و حضوری در استان کرمان فراهم شده است و مهمترین اولویت ما توجه به سلامت و امنیت دانش آموزان و معلمان و کیفیت آموزش است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد: کمیته سلامت در مدارس سطح استان کرمان تشکیل شده و پس از اینکه اطمینان های لازم را پیدا کردیم مدارس بازگشایی می شوند.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد از معلمان استان دز اول و تعداد قابل توجهی نیز دز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند و. دستورالعمل های بهداشتی برای کلاس های درس و فاصله گذاری حتما انجام می شود.

اسکندری زاده با بیان اینکه آمادگی بازگشایی مدارس را داریم گفت: از ابتدای مهر ماه همراه با اموزش های مجازی، از امکانات جدید شبکه شاد نیز رونمایی می شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا کرمان بازگشایی مدارس مجتبی زینی وند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرمان بازگشایی مدارس ویروس کرونا کرمان بازگشایی مدارس مجتبی زینی وند رعایت پروتکل ها بازگشایی مدارس استان کرمان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۲۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی گفت: راه‌های ارتباطی بیش از ۳۵۰ روستا استان که در اثر سیلاب آسیب وارد شده بود با تلاش عوامل راهداری تمامی محورها بازگشایی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، اسدالله جلال‌، با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به مخاطرات جوی ایجادشده به واسطه سیلاب چند روز گذشته، 60 تیم عملیاتی راهداری و 190 نفر راهدار با 150 دستگاه انواع ماشین‌آلات راهداری سبک و سنگین به صورت شبانه‌روزی برای  عملیات بازگشایی محورهای روستایی به‌کارگیری شدند.  

وی گفت: به راه‌های ارتباطی بیش از 350 روستای استان در اثر سیلاب آسیب وارد شده بود که با تلاش شبانه‌روزی عوامل راهداری تمامی محورهای آسیب‌دیده از سیلاب اخیر بازگشایی شده است. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاد‌ه‌ای خراسان جنوبی تصریح کرد: در حال حاضر راهداران مشغول پاکسازی پل‌ها، آبنماها، تخلیه قنوات، ریزش برداری کامل محورهای خاکی و کوهستانی با هدف ایجاد ارتباط ایمن و پایدار برای راه‌های مذکور هستند.  

جلال‌زاده، سامانه گویای 141 را راه ارتباطی بین هم استانی‌ها با مرکز مدیریت راه‌های استان عنوان کرد و  از تعمیر و بازسازی، خرید و تجهیز ماشین آلات راهداری با یک هزار و 320 میلیارد ریال اعتبار خبر داد. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاد‌ه‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه انجام عملیات راهداری علاوه بر نیروی راهدار باتجربه به ماشین‌آلات راهداری مجهز نیاز دارد، گفت: براین اساس طی سال گذشته این اداره مبلغ یک‌هزار و 320 میلیارد ریال در زمینه تعمیر و بازسازی، خرید تجهیزات ماشین‌آلات راهداری تأمین اعتبار شده است.  

وی افزود: از محل اعتبارات 1402 برنامه‌ ریزی جهت بازسازی 14دستگاه ماشین‌آلات راهداری، همچنین تعمیر و راه‌ندازی سایر ماشین‌آلات با اعتبار 306 میلیارد ریال انجام و خرید انواع ماشین‌آلات راهداری در مرحله أخذ مجوزهای قانونی و برگزاری مناقصه است.

جلال‌زاده به 2 هزار و 88 مورد انجام تعمیرات و سرویس ماشین آلات طی سال گذشته اشاره کرد و افزود: بدین منظور  45 هزار قطعه انواع لوازم یدکی مورد نیازخرید و تعویض شده‌اند. برای خرید لاستیک، تأمین روغن و سوخت مصرفی و سایر اقلام مصرفی نیز جمعا 192 میلیارد ریال هزینه شده است. تمامی ماشین‌آلات راهداری مجهز به سامانه‌های ردیاب ماهواره‌ای هستند که عملکردشان از قبیل سرعت، موقعیت، مسیر حرکت، پایش و کنترل آن‌ها در طول شبانه روز امکان‌پذیر است.

انتهای پیام/252/

دیگر خبرها

  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • شهرداری‌ها متصدی حفظ و نگهداری گلزار شهدا هستند
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • محور فرعی و کوهستانی گنجنامه- تویسرکان بازگشایی شد
  • جاده گنجنامه-تویسرکان بازگشایی شد