Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از نظارت جدی بر روند فعالیت های آموزشی مدارس توسط تیم ارزیابی اداره کل خبر داد و گفت: وضعیت یادگیری دانش آموزان در شرایط شیوع ویروس کرونا مدرسه به مدرسه پیگیری می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ احمد اسکندری نسب در هفتمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان  با بیان این که 157 هزار و 328 دانش‌آموز در سطح استان به ابزارهای هوشمند دسترسی ندارند، خاطر نشان کرد: آموزش دانش آموزان مدارس دوردست استان که به ابزار های هوشمند دسترسی ندارند از طریق توزیع بسته های یادگیری و ارائه خدمات حضوری همکاران فرهنگی با رضایت معلم و اولیا جهت رفع اشکال پیگیری می شود‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که در استان کرمان مدارس خشت و گلی نداریم، عنوان کرد: از مجموع ۷ هزار و ۸۰۰ مدرسه استان، ۱۵۱ مدرسه چادری و عشایری و ۷۰ مدرسه کانکسی هستند.

اسکندری نسب با اشاره به اهمیت فضای آموزشی استاندارد در تسهیل  فرایند یاددهی -یادگیری گفت: متاسفانه یک هزار و ۲۷۲ مدرسه در استان، فاقد استحکام لازم هستند و نیاز به بازسازی و مقاوم سازی دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد: در راستای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان، طرح نماد و یاریگران زندگی با همکاری دادگستری و ستاد مبارزه با مواد مخدر در استان در حال اجراست و نیز طرحی در بستر برنامه "شاد" دیده شده که هر دانش‌آموز یک مهارت را فرا گیرد.  

وی گفت: با توجه به اضافه وزن بعضی از دانش آموزان به علت شیوع ویروس کرونا تمامی دانش آموزان استان در سال تحصیلی جاری در طرح کنترل وزن و قد (کوچ) تحت پوشش قرار گیرند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اسکندری نسب مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان آموزش و پرورش استان کرمان شورای آموزش و پرورش استان کرمان استان کرمان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۳۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان،طاهره زحمت کش گفت درطرح شهید محمودوند که شناسایی چهره به چهره بازماندگان از تحصیل است در دو سال اخیر در آن مدیران مدارس به عنوان پیگیری کننده تعریف شده و باید با داشتن کد ملی دانش آموز بازمانده، آدرس محل سکونت زمان تولد و با به کارگیری انواع روش‌های شناسایی علل بازماندگی دانش آموز را بررسی و پیگیری کنند.
وی افزود پایان اردیبهشت‌ماه آخرین مهلت سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان است
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان توجه جدی به دانش آموزان دیرآموز، سنجش به موقع نوآموزان پیش دبستانی و مداخله به هنگام، توجه جدی به دانش آموزان مناطق محروم، روستایی و عشایر، فرهنگ سازی و نگه داشت دانش آموزان جذب شده را راهکارهای اولویت‌دار در کاهش بازماندگان عنوان کرد

دیگر خبرها

  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل