Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، امروز در جلسه شورای آموزش وپرورش استان به ریاست محمد جواد فدایی استاندار کرمان، محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت ایام عزای اباعبدالله الحسن (ع) گفت: بالغ بر ۱۴ میلیون دانش آموز در کشور داریم که ۵ میلیون آن فاقد سیستم هوشمند، تبلت وگوشی موبایل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه از این ۵ میلیون دانش اموز، ۳ میلیون نفر فاقد تبلت و... هستند، افزود: ۲ میلیون نفر دیگر بدلیل زندگی در مناطق روستایی از اینترنت پرسرعت محروم هستند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: برای کیفیت آموزشی دانش آموزان در سال تحصیلی جدید، باید نواقص بستر آموزشی شاد برطرف شود.

زاهدی بیان داشت: با توجه به مشکل ذکر شده، نگرانی دیگری وجود دارد که قابل چشم پوشی نیست و آن هم، در دسترس بودن اینترنت برای قسمت اعظمی از بچه‌ها است که عواقب آن در پی نحوه استفاده از گوشی‌های هوشمند است.

او تصریح کرد: با توجه به اینکه کمتر از ۱۵ روز دیگر به آغاز مدارس باقی مانده، مسئولان می‌توانند با نامه نگاری وسایر راه هی ارتباطی، اشکالات لازم در رفع نواقص بستر آموزشی شاد از طریق ملی پیگیری واین مشکلات به حداقل برسد.

شفیعی سخنگوی علوم پزشکی، تصریح کرد: رنگ بندی، وضعیت دو هفته اخیر نشان می‌دهد استان کرمان طی دو ماه اخیر عمدتا وضعیت قرمز بوده و بیش از ۹۵ درصد از شهرستان‌ها در وضعیت قرمز و هشدار بوده اند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره دستورالعمل بازگشائی مدارس و تغییر روند کار در آموزش حضوری و مجازی بیان کرد: دانش آموز و معلم با این تغییر در برنامه ریزی کلاس حضوری و مجازی چالش پیدا می‌کنند و باید هر تصمیمی قرار است اجرا شود برای بازه زمانی چهار تا پنج ماهه ثابت باشد تا نظم فکری و آموزشی به هم نریزد.

او گفت: تا نیمه خردادماه در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان خیلی محدود موارد بستری زیر ۱۵ سال داشتیم که از خرداد به این سمت که پیک دوم این بیماری در استان آغاز شد و تیرماه به اوج رسید؛ در دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۲۴۵ مورد بستری در گروه سنی مدرسه بوده که ۴۲ مورد قطعی بستری و متاسفانه تعدادی فوتی نیز داشته ایم.

شفیعی تصریح کرد: با بازگشائی مدارس وقتی جمعیتی در یک فضا قرار داده شود و با توجه به اینکه رفتار بچه‌ها را نمی‌شود مدیریت کرد اگر زنجیره انتقال در این گروه‌ها برقرار شود، خطرناک است ضمن آنکه امسال آنفلوانزا را نیز داریم که اصلا وضعیت آنفلوانزا قابل پیش بینی نیست.

مدیرگروه مبارزه با بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه مدیریت آموزشی در کلان کشور باید به این مسئله کمک کند، بیان کرد: در بحث آموزش گروه‌های سنی پایین‌تر امسال باید کشور تصمیم بگیرد و گروه سنی پایین‌تر حتی اگر یک سال به مدرسه نرود، مشکلی پیش نیاید.

احمد اسکندری نسب مدیرکل آموزش وپرورش استان کرمان در این جلسه با اشاره به اینکه، امسال ۲۵ بسته تحولی از سوی وزارت آموزش و پرورش به استان‌ها ابلاغ شده که کاملا اجرائی است، گفت: امیدواریم بتوانیم پوشش تحصیلی حداکثری داشته باشیم تا عدالت آموزشی را محقق شود.

او افزود: دستورالعمل بازگشائی مدارس از سوی وزارتخانه به استان‌ها ابلاغ شده و همه نکاتی که باید برای بازگشائی مدارس در وضعیت‌های قرمز، زرد و سفید رعایت شود، مشخص شده و مدارس آمادگی دارند

اسکندری نسب با بیان اینکه دو هزارو ۲۰۰ روستا استان کرمان پوشش اینترنتی ندارند، گفت: تاکنون مشکل ۱۵۰۰ روستا حل شده و امیدواریم ۷۰۰ روستای باقی مانده نیز، تحت پوشش اینترنت قرار گیرد.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش آموزش آنلاین دانشگاه علوم پزشکی کرمان بازگشائی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۶۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • داوطلبان برای ثبت سوابق تحصیلی بر اساس اعلام آموزش و پرورش اقدام کنند