Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@15:10:54 GMT

حل مشکل اینترنت ۷۰۰ روستا در استان کرمان

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۳۶۰۳۸

حل مشکل اینترنت ۷۰۰ روستا در استان کرمان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، احمد اسکندری نسب، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان امروز ۱۰ شهریورماه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان گفت: از ۱۵ شهریورماه جاری سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ آغاز می‌شود و امیدواریم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سه وضعیت قرمز، زرد و سفید فعالیت مدارس را آغاز کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: قطعا امسال آغاز سال تحصیلی متفاوتی داریم و خانواده‌ها و دستگاه تعلیم و تربیت دغدغه دارند و امیدواریم به خوبی بتوانیم به رسالتمان عمل کنیم.

اسکندری نسب تصریح کرد: آموزش و پرورش مبداء تغییر و تحول، معلم مهم‌ترین عنصر در حوزه تحول و مدرسه کانون اصلی تعلیم و تربیت است و هر چه تلاش کنیم مدرسه‌ای سرزنده، خلاق و پویا داشته باشیم، قطعا آینده جامعه تامین می‌شود.

او بیان داشت: شاید مهم‌ترین وظیفه آموزش و پررش اجرای سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش است و مهم‌ترین رسالت آن چرخش اساسی از نظام آموزشی به نهاد فرهنگی اجتماعی و مولد سرمایه انسانی است.

اسکندری نسب اظهار داشت: تلاش و برنامه ریزی ما برای تحقق اهداف سند تحول است و امسال ۲۵ بسته تحولی از سوی وزارت آموزش و پرورش به استان‌ها ابلاغ شده که کاملا اجرائی است.

او با اشاره به اینکه تلاش این است پوشش تحصیلی حداکثری داشته تا عدالت آموزشی را محقق کنیم، افزود: دستورالعمل بازگشائی مدارس از سوی وزارتخانه به استان‌ها ابلاغ شده و همه نکاتی که باید برای بازگشائی مدارس در وضعیت‌های قرمز، زرد و سفید رعایت شود، مشخص شده و مدارس آمادگی دارند.

اسکندری نسب تصریح کرد: پروژه مهر رخداد ملی بوده و از سال‌های قبل نیز اجرا می‌شد که امسال کمیته سلامت دانش آموزان و فضای مجازی به این پروژه اضافه شده و اطلس دسترسی دانش آموزان استان به آموزش و مدرسه طراحی شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: با توجه به شیوع کرونا، شعار ما این است که آموزش تعطیل شدنی نیست و آموزش جریان دارد و آمادگی استان برای بازگشائی مدارس از سوی نمایندگانی از وزارتخانه سنجیده شده است.

اسکندری نسب افزود: قریب به ۱۵ میلیون دانش آموز در سراسر کشور در مدارس حضور پیدا می‌کنند و امیدواریم بتوانیم هرچه بهتر و باشکوه‌تر این روز را برگزار کنیم.

او بیان داشت: پارسال پنج ماه از سال را سپری کرده بودیم که با شیوع کرونا مواجه شدیم و شاید در سال تحصیلی جدید در وضعیت قرمز این ارتباط حضوری نباشد و آموزش از طریق تلویزیون و فضای مجازی و بسته‌های آموزشی دنبال شود.

اسکندری نسب درباره وضعیت آموزش از طریق فضای مجازی گفت: ۲ هزار و ۲۰۰ روستا در استان کرمان بدون پوشش اینترنت بوده که تاکنون مشکل هزار و ۵۰۰ روستا حل شده و امیدواریم مابقی روستا‌ها نیز تحت پوشش اینترنت قرار بگیرد.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش مشکل اینترنت آموزش و پرورش اسکندری نسب استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۶۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است