Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: امسال تقریبا مشارکت خیران آموزش و پرورش دو برابر شده و 60 میلیارد تومان تعهد داشته‌اند که به دنبال تحقق آن هستیم..

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ احمد اسکندری‌نسب در شورای آموزش و پرورش استان، اظهار داشت: اهتمام‌ ویژه‌ای که در جهت پیشگیری از بیماری کرونا در مدارس استان صورت گرفت و مدارس تعطیل شدند، اما روند آموزش دانش‌آموزان همچنان دنبال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، عنوان کرد: اعزام دانش‌آموزان به مناطق عملیاتی راهیان نور که هر ساله اجرایی می‌شد با توجه به مسئله کرونا تعطیل شده است.

اسکندری‌نسب از تحقق 70 درصدی مشارکت خیران در حوزه آموزش و پرورش در سال 97 خبر داد و گفت: 32 میلیارد تومان تعهد خیران آموزش و پرورش در سال گذشته بوده که تقریبا 70 درصد آن محقق شده است.

وی خاطرنشان کرد: امسال تقریبا مشارکت خیران آموزش و پرورش دو برابر شده و 60 میلیارد تومان تعهد داشته‌اند که به دنبال تحقق آن هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان در خصوص تبدیل به احسن کردن املاک متعلق به آموزش و پرورش‌، گفت: حدود 364 ملک با موقعیت تجاری در استان داریم که برای تغییر کاربری و فروش آنها می‌توان اقدام کرد.

اسکندری‌نسب بیان کرد: 18 مورد از این املاک در شهرستان‌های زرند و راور تغییر کاربری پیدا کرده و سند دارند که تا شش ماه آینده ساختمان آنها احداث و اجاره داده می‌شوند.

وی اضافه کرد: 264 مورد ملک باقی مانده در کرمان و 82 مورد در جنوب داریم که پرونده‌های آنها تنظیم شده و آماده بررسی هستند.

اسکندری‌نسب عنوان کرد: 30 مورد از املاک آموزش و پرورش نیز در اختیار سایر دستگاه‌ها از جمله میراث فرهنگی، فنی و حرفه‌ای، سپاه، نیروی انتظامی و غیره است که طی جلسات در معاونت عمرانی استانداری، مقرر شد 20 مورد آنها تا پایان سال برگشت داده شود و 10 مورد نیز بررسی شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه آموزش‌‌های مرتبط با کرونا ویروس برای فرهنگیان و دانش‌آموزان پرداخت و گفت: 3 میلیارد و 600 میلیون تومان سرانه بهداشتی به حساب مدارس واریز شده است که جهت لوازم بهداشتی اقدام کنند.

اسکندری‌نسب گفت: در حال حاضر 305 نفر مراقب سلامت در مدارس استان کرمان فعالیت دارند که با حجم مدارس و دانش‌آموزان اصلا همخوانی ندارد و از طرفی هنوز یک هزار و 432 چشمه سرویس بهداشتی و یک هزار و 362 آبخوری در مدارس نیاز داریم و 3 هزار مورد سرویس بهداشتی و آبخوری نیز باید بازسازی شوند.

وی ادامه داد: 80 سرویس بهداشتی در سال گذشته با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و بیناد برکت در استان ساخته شده است، اما کفایت نمی‌کند و مشکل عمده ما در مورد مدارس بدون حصار در جنوب و شرق استان است که نگهداری آنها با مشکل مواجه هستیم.

اسکندری‌نسب عنوان کرد: بهداشت اولیه دانش آموزان وجود سرویس بهداشتی است، اما اعتبارات محدود ما جوابگو نیست.

وی تقویت و بسترسازی آموزش‌های غیرحضوری را برای دانش‌آموزان مورد اشاره قرار ۷عداد و گفت: برای تداوم جریان اموزش، شبکه آموزش و چهار مباحث آموزشی درسی را دارند و علاوه بر آن آموزش در استان از سه منبع رسانه ملی، آموزش الکترونیکی و فضای مجازی پیگیری می‌شود.

اسکندری‌نسب گفت: برای 31 هزار دانش‌آموز روستایی و عشایری، بسته‌هایی دیده شده که از طریق رابطان فرهنگی در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اسکندری نسب کرونا در ایران کرونا در کرمان مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان سرویس بهداشتی مشارکت خیران دانش آموزان خیران آموزش اسکندری نسب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۷۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدمهدی کاظمی، معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در صفحه ویراستی خود نوشت: نقش آموزش‌وپرورش در مهارت‌آموزی، سال‌هاست که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب بوده و در دیدار روز گذشته کارگران نیز مجدد به آن اشاره فرمودند.

وی افزود: از مسیر تقویت آموزش‌های فنی، حرفه‌ای و مهارتی، به عنوان یکی از قطعه‌های پازل توسعه اقتصادی کشور، برنامه‌ریزی شد؛ دولت مردمی در جلسه دیروز هیئت وزیران، به پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش، آیین نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را تصویب کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد