Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@14:40:29 GMT

مدارس رودبار جنوب وضعیت اسفناکی دارند

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۱۵۲۷۵

مدارس رودبار جنوب وضعیت اسفناکی دارند

ایسنا/کرمان رییس اداره آموزش و پرورش رودبار جنوب با بیان این مطلب که امسال ۷۵ مدرسه در این شهرستان احداث یا در حال ساخت است، تصریح کرد: ۱۲۴ مدرسه در این شهرستان فاقد سرویس بهداشتی و ۱۲۰ مدرسه نیز فاقد فضا هستند و در فضای آزاد (زیر درختان و چادر) برگزار می‌شود.

"عباس محمد شیرازی" بعد از ظهر امروز دوم دی‌ماه در جلسه فرماندهی ستاد اقتصاد مقاومتی استان کرمان(رفع موانع تولید) با محوریت رسیدگی به مسایل اقتصادی شهرستان رودبار جنوب بخش جازموریان با حضور استاندار کرمان گفت: ۱۲۴ مدرسه این منطقه فاقد آب یا برق هستند و ۶۰ درصد نیز استحکام لازم ندارند ضمن آنکه باید عنوان کرد در سطح شهرستان رودبار جنوب حدود ۲۵ مدرسه کانکسی وجود دارد و ۱۴۷ مدرسه این شهرستان نیز فاقد امکانات سرمایشی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره آموزش و پرورش رودبار جنوب با بیان این مطلب که امسال ۷۵ مدرسه در این شهرستان احداث یا در حال ساخت است، تصریح کرد: ۱۲۴ مدرسه در این شهرستان فاقد سرویس بهداشتی و ۱۲۰ مدرسه نیز فاقد فضا هستند و در فضای آزاد (زیر درختان و چادر) برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، احمد حمزه‌ای نماینده پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: متاسفانه در حوزه بهداشت و درمان در شهرستان رودبار جنوب تنها دو متخصص وجود دارد اما از روز گذشته فرآیند اضافه شدن چند متخصص دیگر به بیمارستان این منطقه نیز آغاز شده است.

وی از وجود یک بیمارستان ۳۰ تختخوابی در این شهرستان سخن به میان آورد و ادامه داد: بیمارستان ۳۰ تختخوابی رودبار جنوب برای جمعیت ۱۲۰ هزار نفری این شهرستان بسیار کم است و پاسخگوی نیاز این منطقه نیست.

نماینده مردم کهنوج، منوجان، قلعه گنج، رودبار جنوب و فاریاب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مشکل سوخت چاه های کشاورزی یکی دیگر از مشکلات جدی این منطقه است و باید راه حلی برای تامین سوخت چاه‌های کشاورزی فرم شماره یک( پروانه ندارند)، این منطقه پیدا کرد. همچنین سهمیه آرد این منطقه نیز باید در کوتاهترین زمان ممکن ساماندهی شود و این ظلم است که مردم به خاطر یک لقمه نان به ما التماس کرده و گریه کنند.

وی با بیان اینکه در جنوب استان کرمان، خدمات دولت در دسترس مردم نیست، تصریح کرد: باید در بحث اختصاص سهمیه بنزین به مردم این منطقه نیز بازنگری صورت گیرد و مردم این منطقه را با کل کشور قیاس نکنند زیرا به دلیل نبود امکانات بهداشتی، درمانی، آموزشی و ... در همه مناطق جنوبی استان کرمان، مردم مجبور هستند برای دریافت یکی از خدمات دولتی مثل درمان مسیر رفت و برگشتی را تا دیگر شهرستانهای استان طی کنند و به دلیل فاصله زیاد این شهرها در جنوب استان، سهمیه بنزین آنها در یک یا دو سفر به پایان می رسد.

حمزه‌ای با تاکید برآنکه ما در حوزه زیرساخت‌ها هنوز مشکل داریم، تصریح کرد: متاسفانه پس از گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز در جاده، برق، گاز، آب و ... در جنوب استان کرمان با مشکل روبرو هستیم که زیبنده نظام نیست و نیازمند کمک و اراده جدی مسئولین در تکمیل زیرساخت‌ها در جنوب استان هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدرسه کانکسی مدرسه تخریبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۵۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: پروژه ساخت ۱۶ نیروگاه خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در ۱۶ مدرسه در حال بهره برداری است، که از این تعداد ۷ نیروگاه در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی امروز به صورت همزمان به بهره برداری رسیده است.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام مرکزاطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ حمیدرضا خان محمدی معاون وزیرآموزش و پرورش و رئیس این سازمان، در آیین بهره برداری همزمان از ۷ نیروگاه خورشیدی پشت بام مدارس در ۶ استان کشور، که با افتتاح دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم مجهز با این فناوری برگزار شد، اظهار داشت: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش آموزان درجهت استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش، اذعان داشت: از آنجا که سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین هستند و در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، استفاده از نیروگاه های خورشیدی ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری، سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی با اشاره به این که بسیاری از مدارس در موضوع سرانه دانش آموزی دچار مشکل هستند، یادآورشد: خوشبختانه در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیرهایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری گذاشته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

این مقام مسئول با بیان اینکه دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است، گفت: در یک برنامه کوتاه مدت با همکاری دستگاه‌های متولی ۲۰هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند. در حال حاضر ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

وی تصریح کرد: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده اند که از این تعداد نیروگاه‌های ۵ مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، عنوان کرد: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا ان شاء الله این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

خان محمدی در پایان خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری می‌شود و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

محمود کمانی، معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق نیز در این مراسم با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک این وزارتخانه با آموزش و پرورش و نوسازی مدارس برای تجهیز مدارس خیرساز به نیروگاه‌های برق خورشیدی، گفت: استان قم با ۱۱ مدرسه مجهز به سلول‌های خورشیدی در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) برق تولیدی این مراکز را به قیمت مناسب خریداری می‌کند که علاوه بر فرهنگ‌سازی برای نسل آینده در تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس نیز موثر است.

گفتنی است همزمان با بهره برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه خیّری به همت حاج حبیب الله زیرک و به یاد پدر مرحومش، حاج غلامرضا زیرک با مشارکت اداره کل نوسازی مدارس استان و از محل اعتبارات ملی، استانی و طرح شهید سلیمانی (ره) به ثمر نشسته است.

مدرسه زیرک در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای ۳هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استانداردهای روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس، ۱۱ اتاق اداری و جنبی، سه کارگاه و آزمایشگاه و همچنین نمازخانه‌ای به مساحت ۲۸۰ مترمربع است. در کنار این مدرسه، یک سالن ورزشی ۶۱۵ مترمربعی نیز احداث گردیده تا علاوه بر ارائه خدمت به دانش آموزان عزیز، در غیر ساعات آموزشی نیز پذیرای مردم باشد.

بر اساس ظرفیت‌های موجود، مدرسه حاج غلامرضا زیرک به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی نیز مجهز است که این سامانه‌ها بر اساس نرخ مصوب سال ۱۴۰۲ می‌توانند در هر ماه مبلغ ۲۷۰ میلیون ریال برای این مدرسه مُعظم ایجاد درآمد کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انهدام باند سارقین تاسیسات مخابرات رودبار جنوب
  • باند سارقین تاسیسات مخابرات رودبار جنوب منهدم شد
  • کرمان/ فوت پسربچه ۵ ساله در سایه اهمال کاری‌ ها
  • فوت یک نفر در کرمان بر اثر صاعقه
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • افت شدید فشار آب شهرستان رودبار، امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان