Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان با اشاره به کمبود شدید فضای آموزشی در مرکز استان گفت: تا مهر سال آینده با ساخت مدارس جدید مشکل فضای آموزشی شهر کرمان تا حد زیادی برطرف شود. ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۲ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

احمد اسکندری‌نسب در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه استان کرمان پهناورترین استان کشور است و بین شمالی‌ترین تا جنوبی‌ترین مدرسه استان کرمان چیزی در حدود هزار و 100 کیلومتر فاصله است، اظهار داشت: در استان پهناور کرمان 32 آموزش و پرورش داریم که کار تعلیم و تربیت 635 هزار دانش‌آموز را برعهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود 7 هزار و 700 مدرسه در استان کرمان گفت: از این تعداد مدرسه چیزی در حدود 5 هزار و 500 مدرسه دولتی و مابقی مدارس استان غیردولتی هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان با بیان اینکه 35 درصد مدارس استان تخریبی و برخی نیازمند استانداردسازی هستند افزود: در سال‌های گذشته به واسطه شرایط سخت اقتصادی حاکم بر کشور نتوانستیم فضای آموزشی جدیدی احداث کنیم.

وی با اشاره به وجود 310 پروژه نیمه‌تمام در آموزش و پرورش استان کرمان افزود: برخی از این پروژه‌ها ملی و برخی استانی هستند و اولویت کار دولت با اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است. 

اسکندری‌نسب با بیان اینکه فضاهای آموزشی ما در مراکز شهرستان‌های بزرگ استان مناسب نیست و این وضعیت در شهر کرمان نسبت به بقیه شهرها نامناسب‌تر است، گفت: شهر کرمان به واسطه مهاجرپذیر بودن هر ساله به تعداد دانش‌آموزان ما نیز افزوده می‌شود. 

وی با اشاره به اینکه ما در کرمان میزبان حدود 34 هزار دانش‌آموز اتباع بیگانه نیز هستیم که از این تعداد حدود 10 هزار نفر از آنها در شهر کرمان است افزود: متاسفانه فضاهای آموزشی ما همان فضای قبلی است و با توجه به افزایش تعداد دانش‌آموزان مجبوریم که از فضای موجود به هر نحو ممکن برای ثبت‌نام دانش‌آموزان استفاده کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه ظرفیت اکثر مدارس کرمان چه دولتی و چه غیردولتی در کرمان کامل است گفت: حتی در بعضی مدارس ظرفیت دانش‌آموزان بیشتر از میزان استاندارد است.

زلزله تعدادی از مدارس کرمان را از چرخه آموزشی خارج کرد35 درصد مدارس کرمان ناایمن هستندرئیس کمیسیون آموزش مجلس: آموزش و پرورش کرمان سال سختی را در پیش دارد

وی با بیان اینکه در بیشتر نقاط شهر کرمان کلاس‌های بالای 40 نفر تشکیل می‌شود افزود: خوشبختانه رویکرد بسیار خوبی در حوزه مشارکت‌های مردمی در حوزه ساخت مدارس ایجاد شده است.    

اسکندری‌نسب با بیان اینکه ما در گذشته تنها حضور خیران مدرسه‌ساز را در نقاط محرم استان داشتیم گفت: در یک ساله گذشته حضور این خیران را در شهر کرمان داشتیم و در حال حاضر 10 پروژه خیرساز در شهر کرمان در دستورکار داریم.

وی با اشاره به اینکه تعداد زیادی از پروژه نیمه‌تمام کرمان تا ابتدای سال تحصیلی جدید به اتمام رسیده و در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد افزود: قرار شده اعتبار خاصی بخشی از منابع مشارکت‌های مردمی خیران و بخشی از محل منابع دولتی برای شهر کرمان دیده شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با ابراز امیدواری از اقدامات انجام شده گفت: امیدوارم تا مهر سال آینده با ساخت مدارس جدید دغدغه خانواده‌ها برای فرزندانشان تا حد زیادی برطرف شود.      

انتهای پیام/ش

R7860/P/S6,67/CT15

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۱۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است