Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: 30 درصد مدارس استان کرمان خشت و گلی هستند که در ابتدای مهر امسال از چرخه خارج می‌شوند همچنین بخاری نفتی 850 کلاس درس نیز در ابتدای مهرماه حذف و استانداردسازی خواهند شد.

به گزارش ایسنا، "احمد اسکندری‌نسب" ظهر امروز هفتم شهریورماه در جلسه مشترک شورای آموزش و پرورش، مجمع نمایندگان استان و رؤسای آموزش و پرورش استان کرمان با حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش، تکریم معلم و مدرسه پویا را از رویکردهای آموزش پرورش برشمرد و گفت: در سطح استان 635 هزار دانش‌آموز در 7170 مدرسه و 30 هزار و 650 کلاس درس در حال تحصیل هستند، ضمن آنکه 41 هزار معلم نیز در سطح استان داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به وسعت استان کرمان و تنوع اقلیمی و فرهنگی در این استان با پراکندگی مدارس روبرو هستیم به طوری که فاصله شمالی‌ترین با جنوبی‌ترین مدرسه استان حدود یک هزار و 50 کیلومتر است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان به رویکرد نگاه مهارت محور در آموزش و پرورش استان کرمان اشاره و بیان کرد: در دولت تدبیر و امید ساخت 90 پروژه دانش‌بنیان از جمله فعالیت‌های این نگاه در هنرستان‌های استان کرمان بود که باعث ایجاد 50 هنرستان کارآفرین با شعار رونق تولید در استان شده است.

وی به وضعیت حضور خیرین مدرسه ساز در استان اشاره و ادامه داد: در سال گذشته 61 پروژه با اعتباری بالغ بر 31 میلیارد تومان با قریب به 2 هزار کلاس درس توسط خیرین در استان کرمان ساخته  و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفت.

اسکندری‌نسب با برشمردن رتبه‌های دانش‌آموزان استان کرمان در عرصه‌های ملی و بین‌المللی، عنوان کرد: دانش‌آموزان استان کرمان موفق شدن رتبه جهانی رباتیک، 11 رتبه کشوری در جشنوراه نوجوان خوارزمی، شش رتبه کشوری در حوزه فنی و حرفه‌ای و کاردانش، کسب رتبه جهانی در اجرای طرح تلفیق سواد با مهارت، 18 رتبه کشور فرهنگی و هنر و ... را در سال گذشته به خود اختصاص دهند.

وی از ارتقاء باسوادی در بین جامعه هدف 10 تا 40 سال از 92.3 به 93.8 درصد در استان کرمان خبر داد و بیان کرد: از ابتدای سال‌جاری تا اول مهرماه سال جاری 80 پروژه مدرسه سازی در سطح استان کرمان افتتاح خواهد شد که 31 مورد آن خیرساز و مابقی دولتی است.

مدیر کل آموزش و پروش استان کرمان با بیان این مطلب که راه اندازی و بهسازی هشت مرکز رفاهی در استان باعث شده درآمدهای اختصاصی استان به بیش از 50 میلیارد تومان رسیده است، تصریح کرد: کمبود فضای آموزشی به ویژه در شهر کرمان و شهرستان‌های بزرگ استان از مهم‌ترین چالش‌های نظام آموزشی استان کرمان است.

وی از کمبود فضای آموزشی در استان کرمان گلایه کرده و ادامه داد: در زلزله‌های سنوات گذشته تعدادی از مدارس استان کرمان، تخریب شده بود که همین امر سبب دو شیفت شده برخی کلاس‌های استان و در نتیجه تراکم برخی کلاس‌های کرمان به 48 نفر رسیده است.

اسکندری‌نسب 4.9 درصد را سرانه فضای آموزشی استان دانست و بیان کرد: سرانه آموزشی استان کرمان با متوسط کشوری فاصله دارد که باید در این راستا برنامه جدی داشته باشیم.

وی با اشاره به تخریبی بودن 35 درصد مدارس استان کرمان اظهار کرد: 608 مدرسه زیر 10 نفر دانش آموز در سطح استان داریم ضمن آنکه 34 هزار اتباع افغانی در حال تحصیل در مدارس استان داریم که این تعدد دانش آموزان باعث شده با کمبود تجهیزات و منابع انسانی روبرو شویم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان از کمبود نیروی انسانی به‌ویژه در حوزه مردان و کمبود نیروهای خدماتی را از جمله مشکلات آموزش و پرورش برشمرد و بیان کرد: 18 منطقه کمتر توسعه‌یافته در استان کرمان داریم که 9 ماه از سال باید از وسایل سرمایشی استفاده کنند که نیاز به حمایت برای تجهیز این مدارس داریم.

وی بر لزوم توانمندسازی نیروی انسانی تاکید کرد و در ادامه با بیان این مطلب که میانگین 20 درصد دانش‌آموزان استان کرمان جذب مدارس غیرانتفاعی شده‌اند، گفت: 80 درصد کتب درسی در استان کرمان توزیع شده و مرحله اول نقل وانتقالات نیز انجام شده است.

اسکندری‌نسب اظهار کرد: 30 درصد مدارس استان کرمان خشت و گلی هستند که در ابتدای مهر امسال از چرخه خارج می‌شوند همچنین بخاری نفتی 850 کلاس در ابتدای مهرماه درس حذف و استانداردسازی خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدارس خشتی و گلی بخاري نفتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۷۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات

امتحانات نهایی به صورت کشوری برگزار می‌شود و تاثیرات مهمی بر آینده دانش‌آموزان دارد، از همین رو دانش‌آموزان تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا بهترین نمرات را کسب کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که دانش‌آموزان در این خصوص نگرانی دارند و افت تحصیلی در امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که از دغدغه دانش آموزان به شمار می‌رود و این در صورتی است که بنا به گفته مسئولان مربوطه، بخشی از افت تحصیلی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود.

تأثیر انگیزه دانش‌آموزان در نمرات امتحانات نهایی

محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

وی گفت: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یک‌باره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم، این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تأثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

وی ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش‌آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش افزود: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

تاریخ برگزاری امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳

مصطفی پردلی، معاون رسانه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارت آموزش‌وپرورش در صفحه ویراستی خود از مشخص شدن برنامه امتحانات نهایی خردادماه دانش‌آموزان خبر داد و نوشت:

«بنا بر اعلام مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش

برنامه امتحانات نهایی خرداد ماه مشخص شد

با آرزوی موفقیت برای دانش آموزان عزیز»

کد خبر 748368

دیگر خبرها

  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • داوطلبان برای ثبت سوابق تحصیلی بر اساس اعلام آموزش و پرورش اقدام کنند
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود